Konijnenopvang Joy
Doorgaan naar content

What's up, doc? 🥕

Wil je een lekker wortelkoekje? Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Sponsoren

Zonder onze sponsoren zou het onmogelijk zijn om de opvang voort te zetten. Via deze weg willen we hen dan ook heel hartelijk bedanken voor hun steun! Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op! 

Website/webhosting

Onze webhosting wordt gesponsord door Jeroen Peters. Webhosting is een flinke kostenpost die vaak over het hoofd gezien wordt. We zijn erg blij dat we hierop kunnen besparen en daarnaast ook nog eens de technische kant van de website aan Jeroen over kunnen laten. Ook krijgen we voor de website Gitamic gesponsord, waardoor we zorgeloos aan de website kunnen werken.

MVnwDierenartsenpraktijk Ezinge

Alle konijnen worden voor plaatsing gecontroleerd, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Dit wordt gedaan door onze dierenarts Marieke Verwoerd van Dierenartsenpraktijk Ezinge. Dankzij haar ervaring en expertise kunnen we alle konijnen de benodigde medische zorg bieden en helemaal klaarstomen voor een nieuw huisje. Dag en nacht staat ze klaar voor onze opvangers. Bent u op zoek naar een kundige dierenarts in de buurt van Groningen, neem dan zeker eens contact op met Dierenartsenpraktijk Ezinge.

BB logo

BunnyBunch

Op de steun van BunnyBunch kunnen we altijd rekenen! Niet alleen bieden zij een webshop met een uitgebreid assortiment voor konijnen, maar ook een heleboel informatieve artikelen met betrouwbare kennis en een gezellig forum. Al jaren ontvangen we maandelijks een donatiepakket van BunnyBunch.


Stichting DierenLot

Stichting DierenLot steunt ons (en vele van onze collega's) al jaren, van de flats buiten die deels door hen gefinancierd werden in 2016 tot de nieuwe ren in 2022. Hun hulp is echter niet alleen in financiële vorm: met een uitgebreid cursusaanbod en de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening die twee keer per jaar georganiseerd wordt, houden wij onze kennis up to date.