Konijnenopvang Joy
Doorgaan naar content

What's up, doc? 🥕

Wil je een lekker wortelkoekje? Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Hoera! Onze nieuwe website is live

Het stond vorig jaar al vast, onze oude website voldeed niet meer en er moest een nieuwe gemaakt worden. Helaas ging het allemaal iets sneller dan verwacht, in januari moest de oude website echt offline gehaald worden omdat deze door de verouderde software te kwetsbaar was geworden. Een tijdelijke basiswebsite moest intussen even voldoen tot de nieuwe website klaar was. Dit was een enorme klus, het liet dan ook even op zich wachten... Maar hij is er!

Met heel veel dank aan Jeroen Peters, die de gehele website gebouwd heeft en aan al onze vele, vele wensen gehoor heeft gegeven, hebben we nu een prachtige nieuwe website. Niet alleen aan de voorkant zit alles perfect in elkaar, maar ook achter de schermen hebben we hierdoor een grote verbeteringsslag gemaakt die enorm veel tijd gaat besparen. Daarnaast is de gehele inhoud van de website herzien en hebben we alle teksten herschreven en aangevuld waar nodig.

We willen Jeroen, die niet alleen belangeloos talloze uren geïnvesteerd heeft in het ontwikkelen van de nieuwe website maar ook al jaren onze webhosting sponsort, graag heel hartelijk bedanken!

Meer berichten

DierenLot digicollecte

De opbrengst van de DierenLot digicollecte bedraagt maar liefst 1152 euro! Dit bedrag wordt verdubbeld door Stichting DierenLot.