Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van €60,- voor een gecastreerde, gevaccineerde en gechipte voedster.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Mary Kate Olsen
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Maart 2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Volgt.

 Mary Kate Olsen Mary Kate olsen2 Mary Kate Olsen3

Naam: Donatella Versace
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Volgt
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Volgt.

Donatella Versace Donatella versace2 Donatella Versace3

Naam: Coco Chanel
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 4-6-2022

Beschrijving: Coco Chanel is een statige dame, dat kun je natuurlijk gelijk zien. Echt dol op mensen is ze niet, ze is niet bang en ook zeker niet agressief, maar gaat het liefst haar eigen gang. Coco kijkt erg uit naar een plekje met veel ruimte en een vriendelijke, stabiele ram.

 coco chanel 750x500 coco chanel2 750x500 coco chanel3 750x500

Naam: Ashley Olsen
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Volgt
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Volgt.

Ashley Olsen Ashley Olsen2 Ashley Olsen3

Naam: Roos
Herplaatsbaar vanaf: 7 mei 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 15 maart 2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30 april 2022

Beschrijving: Roos is een ontzettend leuke dame, maar wel eentje met een beetje pit. Naar andere konijnen kan ze wat fel uit de hoek komen en ze is dan ook het beste op haar plek met één maatje dat niet fel of dominant is maar wel stevig in z'n schoentjes staat. Een groepje is niet geschikt voor haar. Naar mensen is ze meestal vriendelijk en nieuwsgierig, maar uit onzekerheid kan ze soms wat fel reageren. Dat maakt haar minder geschikt voor (jonge) kinderen.

 roos roos2 roos3

 Naam: Aoife

Herplaatsbaar vanaf: 21 mei 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: onbekend 
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30 april 2022

Beschrijving: Aoife is een ontzettend vriendelijke dame, ze staat altijd bij het deurtje klaar als je aankomt en een aai over haar superdeluxe zachte bolletje mag ook best wel even als ze je wat beter kent. Aoife heeft halflang haar, gelukkig met een stevige structuur waardoor het niet nodig is haar wekelijks te kammen. Af en toe controleren en indien nodig bijknippen of kammen is wel belangrijk, evenals wellicht één à twee keer per jaar een bezoekje aan een trimmer.

 aoife aoife2 aoife2

Naam: Discovery
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2022
Formaat: Klein/middelgroot
Geboortedatum: 25-10-2021
Minimale ren: Vijf m²
In de opvang sinds: 25-10-2021

Beschrijving: Discovery is in de opvang geboren en leerde hier algauw aan allerlei dingen wennen, zodat ze eigenlijk niks spannend vindt. Ze heeft zeker weten het ondernemende, nieuwsgierige karakter van haar moeder geërfd en doet haar naam eer aan. Alles moet bekeken en onderzocht worden! Discovery is een bezig bijtje en barst van de energie. Daarnaast is haar vader een flink grote jongen, terwijl haar moeder wat kleiner is. Omdat Discovery op dit moment nog niet uitgegroeid is weten we niet waar ze uiteindelijk qua formaat precies uit gaat komen en daarom is het belangrijk dat ze zeker genoeg ruimte heeft. Discovery is een lieve, sociale dame naar andere konijnen, laat niet over zich heen lopen maar is zeker niet fel. Ook naar mensen is ze een schat van een dier, die graag bij je komt voor een aai.

 discovery discovery2 discovery3

Naam: Darby
Herplaatsbaar vanaf: Januari 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 20-12-2021

Beschrijving: Darby is een lieve, vriendelijke dame. Mensen zijn best wel spannend voor haar, ze is niet het type konijn dat vol enthousiasme en vertrouwen op je af komt. Het zou kunnen dat dit met veel geduld en tijd investeren beter wordt, maar dat blijft afwachten. Darby zoekt daarom vooral een baasje waar ze mag zijn wie ze is. Darby is sociaal naar andere konijnen, maar kan wel een beetje pittig uit de hoek komen soms.

 darby darby2 darby3

Joomla templates by a4joomla