Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van €60,- voor een gecastreerde, gevaccineerde en gechipte voedster.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Nola
Herplaatsbaar vanaf: 27 september 2022
Formaat: Groot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: 6 m2
In de opvang sinds: 31 augustus 2022

Beschrijving: Nola is een hele grote dame en zoekt daarom een fijn huisje met de nodige ruimte in de vorm van een grote ren. Ze is een rustig konijn en sociaal naar mensen. Goed om te weten is dat Nola geen tanden heeft, ze heeft hier verder geen last van. Het is alleen wel belangrijk dat haar groente in stukje gesneden wordt. Voor welk baasje is dit een kleine moeite?

 nola 750x500 nola2 750x500 nola3 750x499

Joomla templates by a4joomla