Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Bryn
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2021
Formaat: Middelgroot
Leeftijd: November 2016
Minimale ren: Tien m²
In de opvang sinds: 10-7-2021

Beschrijving: Volgt. 

bryn bryn2 bryn3

Naam: Roxy
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds:9-6-2021 

Beschrijving: Over Roxy kunnen we kort zijn: ze is echt een hartstikke leuk konijn, van binnen en van buiten. Ze is vriendelijk, enthousiast en sociaal. Mensen vindt ze leuk, maar alleen om naar te kijken en niet om mee te knuffelen. Voor andere konijnen is ze vriendelijk, maar ze staat tegelijkertijd wel haar mannetje en laat niet zomaar over zich heen lopen.

roxy 1  roxy 2  roxy 3

 

Naam: Musa
Herplaatsbaar vanaf: Mei/juni 2021
Formaat: Groot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Acht m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Bij Musa is er heel veel konijn om van te houden. Qua uiterlijk, natuurlijk, maar ook zeker qua karakter. Het is een energieke dame die veel ruimte nodig heeft. Haar exacte leeftijd is onduidelijk en daarom weten we ook niet helemaal zeker hoe groot ze nog gaat worden, maar dat het een dame van formaat is, mag duidelijk zijn. Musa is meestal vrolijk, maar tegelijkertijd ook erg gevoelig voor stress. Ze is daarom op zoek naar een rustig, stabiel nieuw thuis met een baasje die het niet erg vindt om wat extra vachtverzorging te geven als dat nodig mocht zijn.

musa musa2 musa3

Joomla templates by a4joomla