Rammen

Op deze pagina staan alle rammen die een huisje zoeken. Alle rammen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van €60,- voor een gecastreerde, gevaccineerde en gechipte ram.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Wool
Herplaatsbaar vanaf: 7 november 2022
Formaat: middelgroot
Geboortedatum: maart 2018
Minimale ren: 6 m2
In de opvang sinds: 22 oktober 2022

Beschrijving: Volgt.

 geenfoto

Naam: Cotton
Herplaatsbaar vanaf: 7 november 2022
Formaat: middelgroot
Geboortedatum: maart 2020
Minimale ren: 6 m2
In de opvang sinds: 22 oktober 2022

Beschrijving: Volgt.

 geenfoto

Naam: Isaac
Herplaatsbaar vanaf: 15 september 2022
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: 4 m2
In de opvang sinds: 07 september 2022

Beschrijving: Isaac is een lief ventje, hij is vrij rustig met af en toe een energieke bui. Naar mensen toe is hij een beetje verlegen, maar met een beetje geduld vindt hij een aaitje soms best oke. 

isaac 750x499 isaac2 750x500 isaac3 750x500

Naam: Donald II
Herplaatsbaar vanaf: 15 september 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: 4 m2 
In de opvang sinds: 07 september 2022

Beschrijving: Donald is een aanwezig mannetje, soms wat humeurig maar meestal vrolijk. Hij is niet agressief, wel energiek. Donald is op zoek naar een lief vriendinnetje, liefst niet te dominant maar ze moet ook niet over zich heen laten lopen. Hij houdt van enige ruimte dus een grote ren waar hij zijn energie kwijt kan is van belang. 

 Donald 750x500 Donald2 750x500 Donald3 750x499

Naam: Yves Saint Laurent
Herplaatsbaar vanaf: Onbekend
Formaat: Klein
Geboortedatum: 12-6-2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 14 mei 2022

Beschrijving: Yves Saint Laurent, een erg stijlvolle naam voor een vrolijk, mooi mannetje.
Yves kwam in de opvang met olifantstanden, waaraan hij werd geopereerd. Helaas was er een tandje afgebroken en leek het erop dat hij nogmaals onder het mes moest. Omdat dit best een tijdje kan duren, mocht hij een paar maandjes uit logeren in een pleeggezin. Daar heeft hij laten zien wat een ontzettend lief konijn hij is. Hij krijgt graag aandacht; een aai over zijn neus, een lekker blaadje uit de hand eten, gewoon bij hem in de buurt zijn en even tegen hem praten, daar geniet hij van. Er liepen daar twee jonge en speelse katten in de tuin, die ook wel eens een spelend pootje in de ren van Yves staken. Hier zag hij wel de lol van in. Eerst niet reageren om daarna ineens om te draaien en de kat laten schrikken. Bij harde geluiden, zoals de kliko langs de ren rijden, bleef hij stoïcijns zitten. Bij de grasmaaier trok hij de grens, dan ging hij zijn hok in. Ook heeft hij laten zien hoe lief hij is met kinderen. Hij is dikke maatjes geworden met een tweejarig jongetje. Zodra die de tuin in kwam rende hij rechtstreeks naar de ren van “Yvey” en stond Yves op zijn achterpootjes om zijn vriendje te begroeten.

Omdat Yves geen voortandjes heeft kan hij zijn eten niet afbijten maar moet zijn groente in dunne reepjes gesneden worden, als een konijnensalade. Verder heeft hij absoluut geen last van deze beperking.

yves saint laurent yves saint laurent 2 yves saint laurent3

Joomla templates by a4joomla