Rammen

Op deze pagina staan alle rammen die een huisje zoeken. Alle rammen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van €60,- voor een gecastreerde, gevaccineerde en gechipte ram.

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Tommy Hilfiger
Herplaatsbaar vanaf: Juli 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Juni 2018
Minimale ren: Vier m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Tommy is een heeele drukke jongen. Hij kan daardoor wat onstuimig zijn en heeft ook het geduld niet om rustig bij je te gaan zitten of zich te laten aaien. Hij vindt mensen verder best wel interessant en gezellig, hoewel hij oppakken echt meer dan gewoon verschrikkelijk vindt. Tommy is op zoek naar een plekje met veel ruimte en uitdaging zodat hij z'n energie lekker kwijt kan en dit niet langer omgezet wordt in frustratie.

 tommy hilfiger 750x500 tommy hilfiger2 750x500 tommy hilfiger3 750x500

Naam: Jean Paul Gaultier
Herplaatsbaar vanaf: Juni 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 12-6-2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 14 mei 2022

Beschrijving: Jean Paul is een enorm koddig kereltje om te zien. Hij is heel nieuwsgierig en staat ook best open voor een aaitje hier en daar, hoewel je ook niet moet overdrijven en wel een beetje rustig moet doen. Naar andere konijnen kan Jean Paul dominant zijn, maar we verwachten weinig problemen met koppelen met de juiste match.

 jean paul gaultier jean paul gaultier2 jean paul gaultier3

Naam: Shay
Herplaatsbaar vanaf: 21 mei 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30 april 2022

Beschrijving: Shay is echt een schatje, hij is geen dikke knuffel maar wel heel zachtaardig. Hij is altijd vrolijk. Naar andere konijnen is hij sociaal en meestal meegaand, maar hij kan ook heus wel even op z'n strepen staan als hij dat nodig vindt.

 shay shay2 shay3

Naam: Ruairi
Herplaatsbaar vanaf: 21 mei 2022
Formaat: Dwerg konijn
Geboortedatum: Onbekend
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30 april 2022

Beschrijving: Ruairi is een lief manneke, hij gaat graag even lekker voor een aaitje zitten. Ruairi kan erg rustig zijn, maar heeft ook momenten waarop hij helemaal los gaat met een balletje. Met koppelen kan Ruairi pittiger zijn dan hij er uit ziet, maar hij is - als het koppelen eenmaal geslaagd is - echt wel een lieverd.

 ruairi ruairi2 ruairi3

Naam: Muffin
Herplaatsbaar vanaf: 7 mei 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2021
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30 april 2022

Beschrijving: Muffin is een grappig kereltje met zijn brede oren en plukjes. Hij is nieuwsgierig en een klein beetje verlegen. Muffin zoekt een leuk konijnenmeisje om mee samen te wonen. Wie heeft een fijne plek voor hem

 muffin 1 muffin 2 muffin 1

 

Naam: Niall
Herplaatsbaar vanaf: April 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: Volgt
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 2-4-2022

Beschrijving: Niall is een leuk ventje, best geïnteresseerd in mensen en nieuwsgierig. Toen hij net in de opvang was, had hij extreem veel last van zijn hormonen en was hij eigenlijk met niets anders bezig. Hij was daardoor ook wat humeurig en onaardig. Nu hij gecastreerd is knapt hij op en is er weer ruimte voor andere dingen. 

 niall niall2 niall3

Naam: Knit
Herplaatsbaar vanaf: Maart 2022
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2021
Minimale ren: Vijf m²
In de opvang sinds: 15-2-2022

Beschrijving: Knit is een super vrolijk konijn met energie voor tien. We zoeken voor hem dan ook een plekje waar hij heerlijk de ruimte heeft om al die energie kwijt te kunnen. Ook is het belangrijk dat zijn vriendinnetje een (enigszins) vergelijkbaar energieniveau heeft, want anders gaat het nog héél vermoeiend voor haar worden... ;-) Omdat Knit vrij dominant is zoeken we een maatje dat stevig in de konijnenschoentjes staat, maar niet te fel is. Knit is naar mensen heel sociaal en geïnteresseerd, op zich vindt hij een aaitje ook wel leuk maar hij gunt zich niet echt de tijd om er voor te gaan zitten. Omdat hij zo druk kan zijn, is hij voor jonge kinderen een beetje te enthousiast maar oudere kinderen zijn geen probleem.

 knit knit2 knit3

Joomla templates by a4joomla