Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die een huisje zoeken. Alle konijnen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Voor konijnen die op deze pagina staan geldt een aangepaste herplaatsingsbijdrage van €90,- per koppel. Het is, in overleg, ook altijd mogelijk om een nieuw koppel samen te stellen. Hiervoor wordt dan wel de reguliere herplaatsingsbijdrage van €60,- per konijn gehanteerd. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Let op: De konijnen op deze pagina worden alleen met hun eigen maatje herplaatst. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van de konijnen. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende koppel, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Christian & Catherine Dior
Herplaatsbaar vanaf: 15 juli 2022
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 25-5-2019
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Volgt.

 Catherine Christian Christian Dior Christian Dior2 Catherine Dior Catherine Dior2 Catherine Dior3

Naam: Sputnik en Hubble
Herplaatsbaar vanaf: November 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: Volgt
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 3-7-2021 en 10-7-2021

Beschrijving: Sputnik moest nog snel het veld ruimen voor de zomervakantie van start kon gaan, klinkt heel gemeen maar een groter plezier konden ze Sputnik niet doen want bij zulke baasjes wil je toch niet wonen? Sputnik bleek diverse problemen te hebben, maar we hebben ons best gedaan hem op te vrolijken en op te lappen. Sputnik is nu op zoek naar een baasje dat hem voor altijd belangrijker zal vinden dan welke vakantie dan ook. Sputnik is een lief ventje, maar hij heeft geen zin in geaai en gefrutsel. Hij is altijd vrolijk en staat altijd klaar als je bij hem komt kijken. 


Hubble kwam in de opvang als een hyperactief mannetje, maar kwakkelde helaas wat met zijn gezondheid waardoor hij toch wat gekalmeerd is. Het gaat goed met hem inmiddels, maar we zoeken voor hem wel een baasje dat hier alert op is. Hubble is een vriendelijk, vrolijk ventje.

 sputnik sputnik2 sputnik3 hubble hubble2 hubble3

 

 

Naam: Kwek en Tennessee
Herplaatsbaar vanaf: In overleg
Formaat: Dwerg/klein
Leeftijd: December 2017/Juni 2015
Minimale ren: Drie m²
Kleur: Wit/bruin/Japanner
In de opvang sinds: 1-6-2022

Beschrijving: Kwek en Tennessee werden in het verleden al eens door ons herplaatst en zijn nu samen terug in de opvang. Kwek had bij binnenkomst wat gezondheidsklachten, gelukkig slaat de behandeling goed aan en we hopen dan ook dat hij binnenkort klaar is om te verhuizen naar een fijn plekje. Bij interesse in Kwek en Tennessee kijken we graag even in overleg of het moment al daar is of nog niet.

 kwek kwek2 kwek3

 

tennessee tennessee2 tennessee2

Joomla templates by a4joomla