Konijnenopvang Joy
Doorgaan naar content

What's up, doc? 🥕

Wil je een lekker wortelkoekje? Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die een huisje zoeken. Alle konijnen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Voor konijnen die op deze pagina staan geldt een aangepaste herplaatsingsbijdrage van €90,- per koppel. Het is, in overleg, ook altijd mogelijk om een nieuw koppel samen te stellen. Hiervoor wordt dan wel de reguliere herplaatsingsbijdrage van €60,- per konijn gehanteerd.

Let op: De konijnen op deze pagina worden alleen met hun eigen maatje herplaatst.

Klik hier voor meer uitleg over onze opvangdieren.

Amalia en Spider-Man

Herplaatsbaar vanaf

26 augustus 2023

Formaat

Middelgroot

Geboortedatum

Onbekend

Minimale ren

6 m2

In de opvang sinds

22 april 2023

Beschrijving van Amalia en Spider-Man

Amalia en Spider-Man hebben elkaar in de opvang ontmoet. Inmiddels verblijven ze al geruime tijd samen en trekken ze vanaf de eerste ontmoeting erg naar elkaar toe. Zusje Alexia woonde eerst ook bij het stel, maar helaas werd zij ziek en na een periode liefdevolle verzorging van zowel Amalia als Spider-Man moesten we afscheid van haar nemen. We zijn nu op zoek naar een plekje waar ze samen naartoe mogen verhuizen.

Amalia is een vrolijke dame. Ze zit vol energie en is altijd in voor een spelletje. Amalia is niet verlegen tegenover andere konijnen en wil graag vriendjes zijn, al laat ze wel zien dat ze de baas kan zijn. Hoewel ze niet zo van knuffels houdt, is ze dol op avontuur. Ze heeft lekker veel ruimte nodig om rond te rennen en te springen. Als een echte konijnenkoningin weet ze wat ze wil. Ze zoekt een thuis waar haar karakter begrepen wordt en waar knuffelen geen must is.

Spider-Man is een pittig manneke! Hij kan erg dominant zijn naar andere konijnen, maar heeft in Amalia de perfecte match gevonden. Spider-Man is heel nieuwsgierig naar mensen en komt zeker bij je, maar is geen knuffelkonijn en laat zich zelden aaien.

Spider-Man is één van de #131konijnen die wij in 2022 ernstig verwaarloosd binnenkregen. Het gaat nu erg goed met hem, maar we hebben wel gemerkt dat deze konijnen wat kwetsbaar en gevoelig blijven.

Koen en Kaja

Herplaatsbaar vanaf

26 augustus 2023

Formaat

Dwerg

Geboortedatum

1 januari 2018

Minimale ren

5 m2

In de opvang sinds

8 juli 2023

Beschrijving van Koen en Kaja

Koen en Kaja, broer en zus, vormen een hecht paar en zijn stapelgek op elkaar. Andere konijntjes zijn niet echt hun favoriet, dus ze verlangen naar een plekje waar ze geen andere konijnen tegenkomen. Met hun vrolijke en energieke karakter genieten ze van het leven. Hoewel ze niet de grootste knuffelaars zijn, kunnen ze af en toe een aai zeker waarderen. Ze hebben behoorlijk wat ruimte nodig om te bewegen. Daarnaast is Kaja een meester in ontsnappen, daarom is een overdekte ren belangrijk om haar veilig binnenboord te houden.