Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die een huisje zoeken. Alle konijnen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Voor konijnen die op deze pagina staan geldt een aangepaste herplaatsingsbijdrage van €90,- per koppel. Het is, in overleg, ook altijd mogelijk om een nieuw koppel samen te stellen. Hiervoor wordt dan wel de reguliere herplaatsingsbijdrage van €60,- per konijn gehanteerd. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Let op: De konijnen op deze pagina worden alleen met hun eigen maatje herplaatst. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van de konijnen. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende koppel, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Christian & Catherine Dior
Herplaatsbaar vanaf: 15 juli 2022
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 25-5-2019
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 11-6-2022

Beschrijving: Catherine en Christian wonen op dit moment in een pleeggezin en kunnen vanuit daar geadopteerd worden. Ze hadden beiden een paar weken nodig om te wennen bij het pleeggezin. Ze lieten weten dat ze niet zo van menselijke aandacht gediend waren door te grommen. Ze zijn erg beschermend over hun eten en laten dat duidelijk horen. In sommige situaties kan Catherine helaas bijten, dit was vooral in het begin het geval, nu zijn ze zeker bijgetrokken. Ze komen er aan rennen als je het hok open doet en ze zijn ook bereid om wat lekkers uit je hand aan te nemen. Christian komt vaak als eerste kijken wat er gebeurt maar Catherine komt er vaak al snel achteraan. Het zijn geen aaibare konijnen maar ze zijn wel leuk om naar te kijken. Een ruime ren met voldoende dingen om te doen zullen ze zeker waarderen. Ze zijn niet geschikt voor mensen met kinderen, maar wel voor iemand die opzoek is naar twee konijnen die lekker zichzelf kunnen zijn en leuk zijn om naar te kijken.

 Catherine Christian Christian Dior Christian Dior2 Catherine Dior Catherine Dior2 Catherine Dior3

Joomla templates by a4joomla