Opvangdieren

In het menu links vindt u al onze opvangdieren. Bent u op zoek naar een konijn? We denken graag met u mee om een passend konijntje te vinden, neem daarvoor gerust contact met ons op.


Wij vragen een bijdrage van €60,- per konijn. Elk konijn wordt voor herplaatsing gecastreerd, volledig gevaccineerd (myxomatose, RHD-1 en RHD-2) en gechipt. Onze konijnen worden alleen buiten herplaatst, tenzij anders aangegeven in de omschrijving bij het konijn. Herplaatsbare konijnen kunnen, na goedkeuring van de huisvesting, voor maximaal één week gereserveerd worden. 

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Hier vindt u de minimum eisen die wij stellen bij herplaatsing, helaas kunnen wij hier niet van af wijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens de veelgestelde vragen voor. Komt u voor een nieuw maatje voor uw eigen konijn naar de opvang? Neem dan uw eigen konijn mee zodat we kunnen kijken of het klikt met één van onze opvangkonijnen. Meer lezen over hoe dit proces in zijn werk gaat kan hier

Joomla templates by a4joomla