Konijnenopvang Joy
Doorgaan naar content

What's up, doc? 🥕

Wil je een lekker wortelkoekje? Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Opvangdieren

In het menu vindt u al onze opvangdieren. Bent u op zoek naar een konijn? We denken graag met u mee om een passend konijntje te vinden, neem daarvoor gerust contact met ons op. Komt u voor een nieuw maatje voor uw eigen konijn naar de opvang? Neem dan uw eigen konijn mee zodat we kunnen kijken of het klikt met één van onze opvangkonijnen. Meer lezen over hoe dit proces in zijn werk gaat kan hier.

Wij vragen een bijdrage van €60,- per konijn. Elk konijn wordt voor herplaatsing gecastreerd, volledig gevaccineerd (myxomatose, RHD-1 en RHD-2) en gechipt. Onze konijnen worden alleen buiten herplaatst, tenzij anders aangegeven in de omschrijving bij het konijn.

Toelichting

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.