Steun ons

Het opvangen van konijnen brengt veel kosten met zich mee. Veel konijnen komen binnen met gezondheidsproblemen die medische zorg vereisen, daarnaast zijn er natuurlijk altijd de vaste kosten: Hooi, brokjes, bodembedekking, inentingen, castraties, medicatie.. Een kleine greep uit alle kosten waar we mee te maken hebben. Elke bijdrage is daarbij enorm welkom en keihard nodig, want alleen redden we het niet. U kunt ons helpen door een donatie te doen op NL94 INGB 0006 9357 68 t.n.v. Stichting Konijnenopvang Joy te Kolham. Elke bijdrage klein of groot is welkom! Daarnaast kunt u ons steunen door een unieke sleutelhanger te bestellen in onze webshop, de opbrengst gaat rechtstreeks naar de konijnen!

Soms komt het voor dat een opvangkonijn niet herplaatst kan worden, meestal vanwege medische problemen. Deze konijnen vragen te veel zorg om bij een gewoon baasje terecht te kunnen en hebben bovendien vaak een onzekere toekomst, maar ze zijn nog te goed om ingeslapen te worden. Deze konijnen blijven de rest van hun leven in de opvang en krijgen hier alle (medische) zorg die zij nodig hebben. Deze zorg is erg kostbaar en daarom kunnen we dit zonder uw hulp niet doen. Zie voor meer informatie de pagina Adoptie.

ANBI goedgekeurddoelStichting Konijnenopvang Joy is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bekijk ons ANBI profiel voor meer informatie. Wilt u weten wat we met uw gift doen? In ons jaarverslag leest u alles over de inkomsten, uitgaven en activiteiten van Stichting Konijnenopvang Joy!

Subcategorieƫn

Joomla templates by a4joomla