Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Lilian Konijnissen
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2021
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 20-1-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 17-4-2021

Beschrijving: Lilian Konijnissen is werkelijk waar een plaatje om te zien. En ze is ook nog eens hartstikke leuk met mensen! Maar mooie dingen kosten soms ook moeite: Lilian is een Rex en heeft daarom kwetsbare voetjes. Dat betekent dat haar nieuwe baasje rekening moet houden met de ondergrond van de ren. Van te veel tegels gaan haar hakjes kapot. Hoewel ze met mensen goed uit de voeten kan, kan ze dat met andere konijnen veel minder. Lilian is een pittige tante die we niet in een groep kunnen plaatsen en de koppeling met een ander konijn kan wat langer duren dan normaal.

lilian konijnissen lilian konijnissen2 lilian konijnissen3

Naam: Musa
Herplaatsbaar vanaf: Mei/juni 2021
Formaat: Groot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Acht m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Bij Musa is er heel veel konijn om van te houden. Qua uiterlijk, natuurlijk, maar ook zeker qua karakter. Het is een energieke dame die veel ruimte nodig heeft. Haar exacte leeftijd is onduidelijk en daarom weten we ook niet helemaal zeker hoe groot ze nog gaat worden, maar dat het een dame van formaat is, mag duidelijk zijn. Musa is meestal vrolijk, maar tegelijkertijd ook erg gevoelig voor stress. Ze is daarom op zoek naar een rustig, stabiel nieuw thuis met een baasje die het niet erg vindt om wat extra vachtverzorging te geven als dat nodig mocht zijn.

musa musa2 musa3

Joomla templates by a4joomla