Rammen

Op deze pagina staan alle rammen die een huisje zoeken. Alle rammen worden voor herplaatsing gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. De konijnen op deze pagina kunnen, na goedkeuring van huisvesting, maximaal één week gereserveerd worden. 

Toelichting:

Herplaatsbaar vanaf: Vanaf deze datum mag het konijn verhuizen. 
Formaat: Omdat het vanaf een foto soms lastig te zien is hoe groot een konijn is, staat per konijn een indicatie van het formaat aan de hand van de volgende categorieën: Dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg).
Geboortedatum: Dit betreft de (geschatte) geboortedatum van het konijn. Als hier 'Onbekend' staat hebben wij geen indicatie van de leeftijd van het konijn.
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en Veelgestelde vragen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Asparagus
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2021
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: 2019/2020 
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Kijk nou toch eens wat een mooi snoetje Asparagus heeft. Hij is net zo lief en zachtaardig als hij eruit ziet. Soms is hij wel een beetje afwezig; we weten dat hij niet helemaal scherp ziet en mogelijk hoort hij ook niet helemaal goed. Maar dat mag de pret niet drukken voor dit enthousiaste mannetje, hij blijft su-per vrolijk en kan niet wachten om naar zijn nieuwe thuis te vertrekken.

asparagus asparagus2 asparagus3

Naam: Scindapsus
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 28-4-2021

Beschrijving: Scindapsus is een gezellige hangoor, altijd vrolijk en ondernemend. En is hij niet prachtig om te zien? Wat Scindapsus betreft blijft het overigens wel bij kijken. Mensen? Hartstikke leuk, maar aaien hoeft van hem niet echt. Voor andere konijnen is hij wel heel lief. Hij kan dan ook niet wachten op een fijn en veilig nieuw thuis en een lief vriendinnetje.

scindapsus scindapsus2 scindapsus3

Naam: Jesse Klaver
Herplaatsbaar vanaf: Mei 2021
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Zes m²
In de opvang sinds: 10-4-2021

Beschrijving: Jesse is altijd HEEL BLIJ en HEEL DRUK en HEEL ENTHOUSIAST en HEEL NIEUWSGIERIG! Moet dat nou per se in hoofdletters? JA, DAT MOET! Jesse lééft in hoofdletters, maakt zelfs in zijn kleine kooi binkies en geniet enorm van aandacht. Knuffelen heeft hij geen tijd en geduld voor want hadden we al gezegd dat hij HEEL DRUK is? We hopen dat dit fantastische konijn snel naar een mooie, grote ren mag verhuizen zodat hij pas écht los kan gaan met binkies maken!

 jesse klaver jesse klaver2 jesse klaver3

Naam: Bunthousand
Herplaatsbaar vanaf: April 2021
Formaat: Middelgroot
Geboortedatum: 2020
Minimale ren: Zes m²
In de opvang sinds: 13-3-2021

Beschrijving: Hup hup hoera! 1000 konijnen kwamen er in negen jaar tijd al bij ons binnen, en dit is 'm dan, nummertje 1000! Uiteraard was er voor deze vrolijke Frans geen toepasselijkere naam dan Bunthousand. Bunthousand is een fantastisch konijn, heeft energie voor tien en staat altijd blij bij het deurtje klaar. De manier waarop hij vol enthousiasme op je af komt kan soms wel wat misleidend zijn, want hij lijkt te smeken om aaitjes alleen heeft toch liever dat je je handjes thuis houdt. Maakt niet uit, dat leer je snel genoeg ;-) Bunthousand zoekt een grote ren waar hij al z'n energie lekker kwijt kan.

 bunthousand bunthousand2 bunthousand3

Naam: Steert Wilders
Herplaatsbaar vanaf: April 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: 5-8-2019
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 27-3-2021

Beschrijving: Steert vond het eerst maar niks hier in de opvang, hij moest erg wennen aan de nieuwe situatie en vond het heel spannend. Inmiddels is hij wat tot rust gekomen en vindt hij het hier toch wel gezellig, al is het allermooiste natuurlijk een eigen baasje. Steert is dus een wat verlegen konijn, maar als hij wat los komt een vrolijk ventje. 

steertwilders steertwilders2 steertwilders3

Naam: Robijn
Herplaatsbaar vanaf: Februari 2021
Formaat: Dwerg
Geboortedatum: Februari 2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 9-1-2021

Beschrijving: Robijn heeft het niet makkelijk gehad, hij was daardoor de eerste periode ook erg terughoudend en wat angstig, maar gelukkig ligt dat nu achter hem! We zien hem steeds meer opbloeien en het vertrouwen in mensen begint ook wat te komen. Robijn kan door zijn verleden wat fel uit de hoek komen naar andere konijnen, maar is in wezen een vriendelijk ventje. Hij zoekt graag de zwakke plekken in de omheining op dus een stevige ren is geen overbodige luxe.

robijn  robijn2 robijn3

Naam: Joe Bunden
Herplaatsbaar vanaf: Maart 2021
Formaat: Klein
Geboortedatum: 2019
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 6-2-2021

Beschrijving: Joe Bunden is een ontzettend leuk konijn, maar naar andere konijnen wel een zeer pittig ventje. We zijn daarom op zoek naar een lieve konijnenvriendin die zelf niet extreem dominant is, maar die ook niet over zich heen laat lopen. Joe past naar ons idee niet zo goed in een groep. Naar mensen is Joe wat terughoudend, hij vindt het wel interessant en komt ook wel bij je kijken, maar laat zich niet aanhalen.

 joe bunden joe bunden2 joe bunden3

Naam: Pan
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 14-7-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-9-2020

Beschrijving: Pan is een vrolijk, vriendelijk ventje. Hij vindt mensen soms wel wat spannend omdat hij niet heel veel contact gewend is, maar hij is wel nieuwsgierig. Aaien hoeft dus niet, maar hij komt wel gerust even bij je kijken. Naar andere konijnen is Pan erg sociaal.

pan pan2 pan3

Naam: Eros
Herplaatsbaar vanaf: Oktober 2020
Formaat: Klein
Geboortedatum: 14-7-2020
Minimale ren: Drie m²
In de opvang sinds: 30-9-2020

Beschrijving: Eros is een beetje verlegen, maar wel heel vrolijk hoor! Eros is sociaal naar andere konijnen en met een beetje geduld kun je ook zeker zijn vertrouwen winnen. Deze jongeman wil graag naar een grote ren verhuizen zodat hij al zijn energie lekker kwijt kan!

eros eros2 eros3

Joomla templates by a4joomla