In het menu links vindt u al onze opvangdieren. Bent u op zoek naar een konijn? We denken graag met u mee om een passend konijntje te vinden, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wij vragen een bijdrage van €50,- per konijn. Elk konijn wordt voor herplaatsing gecastreerd, volledig gevaccineerd (myxomatose, RHD-1 en RHD-2) en gechipt. Daarnaast staat bij elk konijn een aanduiding van het formaat. Hierbij hebben we gekozen voor de verdeling dwerg (tot 2 kg), klein (2-3 kg), middelgroot (3-5 kg) en groot (meer dan 5 kg). Al onze konijnen kunnen buiten geplaatst worden, tenzij anders aangegeven in de omschrijving bij het konijn.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij Stichting Konijnenopvang Joy? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Hier vindt u de minimum eisen die wij stellen bij herplaatsing, helaas kunnen wij hier niet van af wijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens de veelgestelde vragen voor. Komt u voor een nieuw maatje voor uw eigen konijn naar de opvang? Neem dan uw eigen konijn mee zodat we kunnen kijken of het klikt met één van onze opvangkonijnen.

Joomla templates by a4joomla